Pakej Garden Wedding

Garden Weddding Hulu Langat

pakej-garden-wedding-by-zada-event-1

Pakej Perkahwinan dalam taman ala English Garden Wedding, atau lebih popular dengan panggilan Garden Wedding. Pakej dengan harga BERPATUTAN , PAKEJ TERMASUK DENGAN SEWA LAMAN DAN SEBUAH HOMESTAY Untuk Majlis Perkahwinan Anda

pakej-garden-wedding-by-zada-event-10
pakej-garden-wedding-by-zada-event-9

Bagi anda sukakan suasana kampong , berkonsepkan ala Garden wedding di sinilah lokasinya . Bertempat di Hulu Langat berdekatan IKBN Hulu langat lokasi yang sangat strategik untuk majlis yang anda impikan . Berkonsepkan Garden Wedding pasti UNIK dan Menarik !! Dengan Keluasan Hampir 2 ekar ini anda bebas untuk menimati suasana yang NYAMAN, boleh melakukan pelbagai aktiviti Jika bermalam disini. Di belakang nya terdapat Sungai yang yang tenang dan air yang sejuk, Sungai langat ni bersebelahan dgn kawasan ini boleh access untuk rekreasi atau ambil outdoor photoshoot. Aktiviti BBQ juga boleh dilakukan disini. Pakej Lengkap la kiranya jika anda pakej ambil sekali penginapan samada 2h 1m atau 3h 2m. Pakej Garden Wedding Sangat Unik !!

Pakej Lengkap Perkahwinan Garden Wedding Oleh Zada Event Management

Pakej lengkap perkahwinan Garden Wedding :- 

Pakej 2H 1M termasuklah Katering , Decoration Pelamin , Photography, Pa System dan Event Planner . Anda tidak perlu susah dan pening kepala lagi untuk mencarinya. Pihak kami sediakan untuk anda semuanya. 

pakej-garden-wedding-by-zada-event-17 (2)

Penginapan juga disediakan disini . Ruang bilik dan ruang tamu yang luas sesuai menempatkan lebih kurang 20 orang dalam satu satu masa. Terdapat 3 bilik dan 2bilik air di rumah ini. bagi keluarga besar usah risau di sekitar lokasi ini juga terdapat homestay lain juga boleh disewa . Pakej Garden Wedding sangat sesuai untuk anda yang impikan perkahwinan berkonsepkan ini.

pakej-garden-wedding-by-zada-event-15 (2)
pakej-garden-wedding-by-zada-event-21
pakej-garden-wedding-by-zada-event-18 (2)

Dimanakah Lokasi Pakej Garden Wedding by Zada Event Ini :

Lot 509, Kg Haji Palil, Batu 15 1/2, Dusun Tua, 43100 Hulu Langat, Selangor., Kampung Dusun Tua, 43100 Hulu Langat, Selangor, Malaysia

Bagaimana Nak Tempah Pakej Garden Wedding ?

Zada Event Management berpengalaman lebih 10 tahun di bidang pengurusan majlis Perkahwinan & Juga Katering untuk Keraian. Tidak kiralah majlis besar mahupun kecil.

Untuk Maklumat Lanjut Boleh Hubungi / Whatsapp Sekarang!!