google7cde4e940a68ce8f.html

Portal Percuma Menghubungkan Anda Dengan Katerer & Wedding Planner

Mengenai kami

PakejKatering.com adalah platform untuk anda mencari Pakej katering. Anda boleh mendapatkan pakej katering lengkap dengan MUDAH dan CEPAT. Kini, anda tidak perlu lagi bersusah payah serta membuang masa menghubungi satu persatu syarikat katering untuk membandingkan harga & kualiti.

Dengan hanya 3 langkah mudah, anda boleh terus dapatkan harga daripada pelbagai syarikat katering berhampiran lokasi yang anda pilih di Lembah Kelang, mengikut spesifikasi yang anda mahu. Jangan risau, TIADA KOMITMEN BAYARAN yang perlu diberikan untuk menggunakan laman ini. Ia PERCUMA! Yang menarik lagi, semua ini boleh dilengkapkan hanya dengan menggunakan smartphone anda.

3 Langkah Mudah

Klik Lokasi Pilihan Anda Di Bawah. Sesuai Diklik Guna Smartphone
location-948510__340
Pilih Lokasi
Pilih Jenis Servis Yang Anda Perlu. Tiada Komitmen Bayaran
check list
Pilih Servis
Tunggu Beberapa Syarikat Hubungi Anda & Pilih Yang Terbaik
katering ikon
Pilih Syarikat Katering

Pakej Perkahwinan

Pakej Lengkap Perkahwinan di lokasi lokasi terpilih termasuk katering perkahwinan. Vendor / Perancang Perkahwinan akan menghubungi anda !!

Seminar & corprate Events

Pakej Katering Seminar / Katering Di Pejabat Anda. Juga Boleh pilih Pilih Lokasi Anda Kami akan Link Kan anda dengan Katerer / Event Company.  

Buka Puasa / sajian hari raya

Pakej berbuka puasa / infak / meraikan anak yatim serta pakej sajian hari raya dari katerer katerer pilihan anda mengikut budget & pakej pakej sedia ada

Soal Jawab

Bagaimanakah Laman Ini Dapat Membantu Saya?

Kami akan membantu menghubungkan anda dengan syarikat katering yang bersesuaian di lokasi yang anda inginkan. Anda tak perlu survey satu persatu.

Adakah Laman Ini Mengenakan Caj Perkhidmatan?

Tidak. Kami tidak mengenakan sebarang caj pengunaan perkhidmatan untuk tempahan anda. Kami bekerjasama dengan syarikat katering yang berpengalaman untuk memberikan servis ini PERCUMA kepada anda.

Adakah Syarikat Katering Di Laman Ini Boleh Dipercayai?

Ya. Kami hanya bekerjasama dengan syarikat Katering & perancang perkahwinan yang berpengalaman dan mampu menguruskan  Katering serta majlis perkahwinan dalam skala besar.

Berminat Mendapat Sebut Harga Untuk Pakej Katering Anda?