Kurma Premium Harga Borong

Sejak wabak Covid-19 melanda, permintaan kurma AJWA & SAFAWI dari MADINAH telah meningkat tinggi. Oleh itu, kami telah order lebih banyak Kurma Ajwa dari Madinah untuk menampung permintaan ini. Ini adalah kesan umat Islam yang inginkan solusi menjaga kesihatan dan sistem imun cara perubatan Islam yang terbukti.

Hadis daripada Abu Hurairah RA, Rasulullah SAW bersabda;
 “Setiap kali Allah menurunkan penyakit, pasti Dia menurunkan ubat dan penawarnya”
 
Hadis riwayat al-Bukhari dan Muslim, Sabda Rasulullah SAW:
 “Sesiapa yang memakan tujuh biji kurma Ajwa pada waktu pagi, tidak akan memberi mudarat sebarang racun mahupun sihir kepadanya pada hari tersebut”
 
Al-Hannan Kurma Harga Borong kini berada di pasaran.
kurma-premium-harga-borong-al-hannan-7

Semalam stok kurma telah dimasukkan ke storage dari coldroom. Ada lagi stok yg belum diambil dari coldroom disebabkan storage sudah penuh. Dan akan dimasukkan secara berperingkat.

Stok kurma pada Ramadhan tahun ini dijangka kemungkinan tidak mencukupi. Oleh sebab permintaan yang tinggi dan peningkatan ajen jualan kurma tahun ini agak luar biasa. Masing-masing mahu menjana income mudah pada masa yang terkawal ini.

Ramai orang, kini kehilangan punca pendapatan bahkan ramai peniaga sangat terkesan dengan Sekatan Kawalan Pergerakkan yg sedang berjalan.
Oleh demikian, mereka mengambil peluang menjadi ajen jualan kurma ini demi menampung pendapatan diri dari bisnes yg terbantut masa ini.

Jual kurma ini seronok dan mudah kerana ianya adalah bermusim dan ianya utk sebulan sebelum Ramadhan dan semasa Ramadhan sahaja. Selepas itu, terus ada duit poket utk Raya. Atau saya gelarkan sebagai “Duit Raya Geli-Geli”. Tahun lepas ramai ajen kurma membuat duit raya dengan banyak sekali. Ada yg mampu menjana pendapatan lebih dari Rm7 ribu duit raya.. Seronok kan beraya duit poket penuh.. 😃😍

kurma-premium-harga-borong-al-hannan-1

Warning: Undefined array key "enable-wp-app-bar" in /home/pakejkat/public_html/wp-content/plugins/wp-app-bar/includes/class-app-bar-actions.php on line 103