Buffet Ramadhan

buffet-ramadhan-2020-the-club-bukit-utama-golf-resort-damansara

Bulan puasa kini menjengah, namun sudahkah anda jumpa destinasi buffet untuk sesi iftar nanti? Atau anda masih tercari-cari destinasi buffet yang mana yang patut anda tuju untuk berbuka puasa bersama keluarga atau sahabat handai?

Usah gundah, kami disini menawarkan buffet ramadhan , iftar berbuka puasa 2020 kepada anda di kawasan KL & Selangor. The Club Bukit Utama Golf Resort Destinasi Buffet Ramadhan 2020 menawarkan pakej menarik untuk anda.  Teruskan membaca untuk mengetahui dengan lebih lanjut ya!

Buffet Ramadhan 2020 @ The Club Bukit Utama Golf Resort

ALHAMDULILLAH TIDAK LAMA LAGI KITA AKAN MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK
Sudah pasti nya ramai di kalangan kita menanti bulan yang baik ini . Menjadi kelaziman untuk syarikat syarikat atau individu individu mahupun kelab kelab mencari lokasi atau destinasi untuk mangadakan majlis iftar atau majlis berbuka puasa . Ruang atau dewan yang besar di perlukan untuk mengadakan program iftar ini atau majlis berbuka puasa bersama kakitangan mahupun meraikan anak yatim .
 

Kebanyakan lokasi di hotel mereka mengadakan buffet ramadhan , sukar untuk mengadakan ruang untuk majlis tertutup. Disini saya mengambil kesempatan untuk meng war warkan kepada anda lokasi hebat untuk majlis berbuka puasa atau iftar 2020 bersama kakitangan dan juga meraikan anak anak yatim .

PAKEJ IFTAR 2020 PAKEJ BERBUKA PUASA 2020
Dimanakah Lokasi Kami ? = Lokasi Kami Terletak Di The Club Bukit Utama Golf Resort Damansara
Kami mempunyai Grandballroom dan Juga Funtion Hall
GRAND BALLROOM
kapasiti dewan ini boleh memuatkan sekitar 400pax dalam satu satu masa. sesuai untuk majlis iftar 2019 atau majlis berbuka puasa ini
 
FUNTION ROOM
Di level LG terdapat 4 bilik sesuai untuk di adakan Majlis berbuka puasa atau iftar 2019 ini
Bilik Agusta – kapasiti 60pax
Bilik Olympia – kapasiti 220pax
Bilik Wembley – kapasiti 60pax

Bilik Mellinium – kapasiti 150pax

Bilik Bilik ini di lengkapi dengan Pa system dan juga projektor jika di perlukan untuk memasang lagu lagu mahupun sebagai backrop untk majlis berbuka puasa ini . Ruangan Foyer dibawah sangat besar sesuai untuk di letak kan stall atau buffet juadah berbuka puasa. Antara Juadah Top yang di sediakan adalah seperti kambing Golek , Sate, Kuih Muih , Hidangan Berat , Noodle dan sebagai nya . Ianya bergantung kepada apa yang di inginkan oleh pelanggan kami . Pada tahun ini kami tidak buat buffet ramadhan tetapi kami fokus kepada majlis tertutup sahaja untuk badan badan kerajaan, Swasta, NGO, Persatuan Dan juga Individu yang ingin buat majlis berbuka puasa atau iftar 2020 bersama sahabat sahabat, kakitangan serta meraikan anak anak yatim .
 
Kami berpengalaman lebih 9 tahun di dalam menguruskan majlis dan juga katering untuk majlis . The Club Bukit Utama adalah destinasi yang tepat untuk majlis iftar 2020 atau majlis berbuka puasa anda . Kami berpengalaman menyediakan pelbagai jualan aneka hidangan yang menyelerakan kepada para pelanggan kami .
YAAA apa tunggu Lagi Jom Hubungi sekarang Atau Wassap Team Kami Hari Ini Untuk Buffet Ramadhan 2020, Iftar Berbuka Puasa 2020, Jom Buka Puasa @ The Club Bukit Utama.

Dapatkan Hari Ini Early Bird Dengan Harga Yang sangat Berpatutan Serendah RM 55.00 Sahaja. Harga Sebenar             Rm 68.00. Jom Dapatkan HARI INI !!

buffet-ramadhan-2020-the-club-bukit-utama-by-zada-food-1